Det er alle stedene i Heistad sentrum som har gått sammen om arrangementet lørdag, med Happy Yogi-driver Henriette Moe Kristensen i spissen.

– Vi arrangerte Heistad marked for første gang i fjor. Det gikk bra, og år er det 23 utstillere med alt fra olivenolje til hårpynt. Det kommer til å være noe brukt og noe nytt. Markedet var bare noe jeg fant på i fjor. Jeg er sånn som tenker den ene dagen og arrangerer den andre, flirer Kristensen.

– Få vist fram det som finnes her

Hun kommer til å åpne dagen med yogatime på senteret sitt, før de forskjellige utstillerne vil rigge seg til langs Breviksvegen.

– Heistad er for mange bare et sted som trafikken bare går gjennom, så folk tenker kanskje at det ikke er så mye som skjer her. Så målet med markedet er nettopp å få vist fram det som finnes her. Da jeg var liten reiste vi på en butikk som het Heistad marked, hvor det hadde mange forskjellige ting, så navnet er hentet derfra, sier Kristensen.

Tvinger hjernen til å slappe av

På markedet blir det både fiskedam og moteshow, mens en av de mer spesielle tingene som skjer er et såkalt gong-bad.

– Gong er et instrument som man slår på og skaper vibrasjoner som treffer kroppen din. Lydene tvinger hjernen til å slappe av, sier arrangøren.

Nå håper de på fint vær og at utstillerne kan være ute i gata.