Se kampen mellom Odd og Jerv her, søndag klokken 16.00!

SISTE!

Odd starter med disse 11: Leopold Wahlstedt, Casper Glenna Andersen, Sondre Solholm Johansen, Steffen Hagen, Josef Baccay, Conrad Wallem, Filip Jørgensen, Solomon Owusu, Milan Jevtovic, Faniel Tewelde, Mikael Norø Ingebrigtsen.

Espen Ruud var i den opprinnelige lagoppstillingen, men han kjente noe under oppvarmingen. Inn på høyre vingback kommer unggutten Casper Glenna Andersen.

– Det har sett bra ut på trening denne uka, men det viktigste er at vi er fornøyde med det som skjer på søndag. Vi må ha en respons på det som skjedde sist helg, understreker Odd-trener Pål Arne Paco Johansen og snakker selvsagt om søndagens cupflause da Sandefjord ledet 4-0 etter 26 minutter og til slutt slo Odd 4-1.

Alt ble feil den første halvtimen, og flere fikk flashbacks til hjemmeflausene mot Haugesund og Aalesund i fjor. Treneren tok igjen alt ansvaret.

Da kom kaptein Steffen Hagen inn først på 4-0 etter 34 minutter. Hvem som starter mot Jerv, var ikke bestemt fredag.

Men de fleste skal være klare - selv om noen trente alternativt fredag.

– Vi må ta laget lørdag, vi må telle opp litt, sier Odd-treneren.

Han forteller at spissen, Ole Erik Midtskogen, gikk av treningen fredag, mens Faniel Tewelde var syk og Dennis Gjengaar trente inne for å være føre var med tanke på en lårskade. Det samme gjorde midtstopper Sondre Solholm Johansen.

Thomas Rekdal, som har trøblet med en legg, kan også bli kampklar søndag.

– Vi må finne ut av det, men alle som var med sist helg, er klare, presiserer Paco.

Odd har flere yngre spillere, totalt seks, som skal på ulike landslag kommende uke.

– Jeg vil at alle skal spille, men ikke så mange kan spille 90 minutter siden det er landskamper både onsdag og fredag, sier treneren.

Casper Glenna Andersen og Anders Hartveit Ryste er på G18, mens Dennis Gjengaar og Syver Aas er på G19-landslaget. I tillegg er Faniel Tewelde med i G17-troppen og Filip Jørgensen i U20-troppen.