Gikk du glipp av episode én? Ikke fortvil. Den finner du nemlig ved å klikke her!

Lurer du på hvem deltakerne er? Her er litt info:

Bent Svele (57)

Håndballegende som spilte mange sesonger i Urædd i Porsgrunn, og står bokført med 116 landskamper for Norge. Bent har også spilt for Malaga og Madrid i Spania, og vært trener for herrelagene til Kristiansand og Stavanger, samt damelaget til Storhamar. Nå er han håndballekspert- og kommentator i TV 2, der han utgjør en folkekjær duo med Harald Bredeli. Kommer opprinnelig fra Holmestrand og er bosatt på Hamar.

Jeanett Svele (32)

Datter av Bent, som selv har en solid håndballkarriere å vise til - som kantspiller. Har spilt på toppnivå med Gjerpen og Storhamar, og rakk å få med seg en seriebronse i eliteserien før hun droppet videre satsing allerede som 23-åring. Jeanett er ei jente med bein i nesa. Hun er født og oppvokst i Porsgrunn, der hun fortsatt er bosatt, og hun har også spilt håndball i Pors, en klubb som hun ennå er aktiv rundt.

Mer info om serien finner du her.

Håvard Kleven (35)

Tidligere fotballspiller som er mest kjent fra tiden i Notodden, der han spilte over 250 kamper. Har også en fortid i blant annet Odd, Pors og HamKam. I sine yngre dager ble Håvard også kretsmester og sørnorsk mester i langrenn. Har vært salgssjef i både TA, Kragerø Resort og Rauland skisenter. Nå er Notodden-mannen bosatt i Kragerø, men jobber i Visit Rjukan der han er salgssjef for hele destinasjonen i Tinn.

Anniken C. Søvik (26)

Skiensjente som har gjort seg kjent igjennom Instagram-profilen «annikencsovik», der hun har 15 000 følgere. Hun står også bak profilen «crossfitforalle». Søvik har vært aktiv hele livet, og har drevet med alt fra ballsport til dans og turn. Nå er hun gruppeinstruktør hos Sprek fritid ved siden av jobben som servicedeskleder i Telemark fylkeskommune.

Jan Kvalheim (56)

Tidligere volleyball- og sandvolleyballstjerne med en meget imponerende karriere. Kvalheim spilte sandvolleyball sammen med Bjørn Maaseide i 10 år, og ble europamester i 1994 og verdensmester i 1995. Skiensmannen har totalt syv turneringsseire i World Tour. I dag har Kvalheim mange baller i luften. Han jobber i SMG (Sports Management Group) og i TV, der han skaffer deltakere til flere kjente TV-programmer.

Tove Steinmoen (75)

Kan se tilbake på en relativt kort, men god skøytekarriere. Ble kretsmester i noen år, før det toppet seg med NM-gull for junior og senior i 1961 og 1962. Har gått landskamp og deltatt i VM. La opp som 20-åring da hun flyttet til Kristiansand for å studere, men har vært en aktiv dame i alle år, noe hun fortsatt er den dag i dag. Dama fra Skien tar de fleste utfordringer på strak arm, og deltok på Helterennet på ski for noen få år tilbake.

Aziz Chaer (29)

Engasjert skienspatriot som nok er mest kjent for sin jobb i R8 og som senterleder ved Arkaden. Men i sine yngre dager var Chaer en av landets beste unge bordtennisspillere. Han spilte bordtennis fra han var 6–16 år gammel, og den lovende karrieren resulterte i flere topplasseringer og medaljer i norgescupen. Er et konkurransemenneske, og innrømmer gledelig at han er en dårlig vinner og heller ikke en spesielt god taper.

Elin Terese Halvorsen (29)

Har en svært allsidig aktivitets-bakgrunn. Har drevet med fotball, håndball, bordtennis, turn, dans, kor og teater. Ble kretsmester i fotball med Borg i tre sesonger på rad. Halvorsen bruker det meste av fritiden sin på trening og turer i skog og mark. Skiensjenta er utdannet regnskapsfører, og jobber nå sammen med bestefaren på 77 år.