Hynne ute av VM

PORTLAND, USA 20160319.
Hedda Hynne från Norge springer försök på 800m under innedørs-VM i friidrett i Portland, Oregon, USA.


Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix

PORTLAND, USA 20160319. Hedda Hynne från Norge springer försök på 800m under innedørs-VM i friidrett i Portland, Oregon, USA. Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

PORTLAND: Hedda Hynne (26) ble nummer fire i det andre forsøksheatet på 800 meter under innendørs-VM i friidrett. Dermed er skiensjenta ute av mesterskapet.

DEL

Norges eneste representant under VM ble klokket inn på 2.03.96. Tiden er over to sekunder bak persen hennes, som ble satt under landskampen i Växjö tidligere i vinter. Da løp Hynne, som nå representerer Strindheim, på 2.01.82.

– Det ble et litt rotete løp, og det var ingen i heatet som satte skikkelig fart. Dermed mistet jeg litt av rytmen, forteller Hynne på telefon fra USA.

26-åringen holdt både Malika Akkaoui fra Marokko og Liga Velvere fra Latvia bak seg. Kun én løper fra heatet tok seg videre til søndagens finale.

– Jeg har alltid lyst til å føle at jeg presterte så godt som mulig. Jeg kjenner at jeg er bedre enn tidligere, og det er jeg fornøyd med. Men det ble kun et ok løp og en ok tid, sier Hynne, som totalt ble nummer 10 i VM.

– Det var stort å være med, og det er heller ikke så ille å være nummer 10 i verden. Vi får begynne der, gliser Hynne.

Artikkeltags