Et liv består av et uendelig antall valg. Hver dag tar du små valg, fra du våkner til du sovner. De fleste av dem tenker du ikke over engang. Du tar dem uten å nøle. Men noen ganger står du overfor store valg, valg som får konsekvenser for resten av livet ditt. Når var sist du tok et slikt valg? Og hva valgte du med? Hodet? Hjertet?

Det er ikke alltid du selv får valget. Noen ganger endrer livet seg brått og drastisk uten at du har noe du skulle ha sagt. Da gjelder det bare å holde seg fast og følge med i svingene.

I serien U-sving søker jeg deg som har opplevd noe som har endret livet ditt. Det kan være et valg du har tatt eller en hendelse som har inntruffet.

Har du kvittet deg med en avhengighet eller gått drastisk opp eller ned i vekt? Kanskje du har gått fra sofagris til fitnessutøver? Har du fått en diagnose, startet egen bedrift eller solgt alt du eier og reist jorden rundt? Har du byttet religion, flyttet til et annet land, har du vært i en ulykke eller mistet en av dine nærmeste? Har du kommet deg ut av en kriminelt miljø, eller kanskje du har fått et barn med spesielle utfordringer? Eller noe helt annet. Kanskje du bryter med samfunnets normer? Har du valgt å leve aleine, ikke få barn, holde deg unna sosiale medier, eller har du rett og slett kastet smarttelefonen?

Uansett hva din u-sving har vært, vil jeg høre om det, og potensielt intervjue deg om det. Fyll ut dette skjemaet og fortell om din historie, eller send meg en e-post til [email protected]