Lørdag kveld forsøte Norsk Tipping forgjeves å få tak i den heldige mannen. Men anropene forble ubesvart. Det samme problemet opplever de søndag.

sine hjemmesider melder de at de søndag fortsatt ikke har fått tak i mannen.

Det var under lørdagens Lotto-trekning at to heldige vinnere stakk av med 7 262 030 kroner hver. Den ene, en kvinne fra Vestland, fikk lørdag kveld overbrakt den gode nyheten fra folkene hos Norsk Tipping.

Den andre, en mann fra Vestfold og Telemark, har altså fortsatt til gode å svare på oppringningen.

Det er ikke opplyst annet enn at mannen er fra Vestfold og Telemark, så om det blir en telemarking som får kontoen fylt opp, er så langt ukjent.

– Det er jo helt fantastisk

Kvinne i 40-årene fra Vestland så på «Skal vi danse» da Norsk Tipping fikk tak i henne på telefonen like etter klokken 20, lørdag kveld.

– Det er jo helt fantastisk. Jeg så ikke Lotto-trekningen på TV, men jeg er inne på Norsk Tipping-appen nå, og der ser jeg det svart på hvitt. Men det er likevel vanskelig å skjønne at jeg har vunnet så mange penger, sier kvinnen.

Hun forteller at hun har levert den samme kupongen de siste 12 årene.

– Den inneholder ingen bursdager eller spesielle tall for meg. Det ble bare til at jeg fortsatte å levere den, forteller den nybakte Lotto-millionæren.

Med lørdagens to vinnere er vi oppe i 7 373 Lotto-millionærer siden Norsk Tipping startet opp med Lotto i 1986.

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få sju rette. Jeg er nesten i sjokk, og hjertet mitt slår veldig fort, sier kvinnen.