Den verdensberømte countrystjernen Travis Tritt var en av de mange artistene som skulle stå på scenen under Countryfestivalen i Seljord 2020. Festivalen ble i likhet med mange andre nødt til å avlyse. Nå jobber de for fullt med å booke artister til festivalsommeren, både 2021 og 2022.

Festivalen 2022

Festivalledelsen kunne i romjula slippe nyheten om at verdensstjernen Travis Tritt kommer til Seljord sommeren 2022.

– I de krevende tider hele Festival-Norge har stått igjennom pandemien, har vi nå fått en svært gledelig romjulsgave med selveste Travis Tritt til Countryfestivalen i 2022. Mange har spurt og mange venter spent, det er herlig å kunne gi denne meldingen ut til alle fans der ute, sier leder av Countryfestivalen i Seljord, Yvonne Eilefstjønn.

Dette er første gang den anerkjente og svært populære countryartisten og låtskriveren besøker Norge, ens ærend fra Nashville, skriver Countryfestivalen i en pressemelding.

– Vi er svært tilfreds med å få selveste Travis Tritt til Countryfestivalen i Seljord. Travis Tritt er en representant for den rotekte countryen, og han har en svært høy stjerne for mange svorne countrytilhengere både i Norge og resten av verden. Dette blir en unik opplevelse, sier artistansvarlig hos Countryfestivalen i Seljord, Kjell Ove Torkildsen.

Festival til sommeren

Også deler av programmet for sommerens festival er annonsert. På scenen vil både Hellbillies og Vassendgutane stå.

– Tross krevende tider og mye usikkerhet jobber vi for fullt for at det skal bli countryfestival i Seljord i 2021. Vi vet det er mange der ute som savner festivalen og vi lover å være klare med nye fantastiske festivalopplevelser så snart situasjonen skulle tillate det, sier Eilefstjønn.

Det blir jobbet fortløpende med programmet for festivalen 2021 og nye artister blir sluppet allerede i januar. Mange har allerede billett til neste sommers konsert.

– 85 prosent av billettene for festivalen 2020 er flyttet til neste sommers festival, forteller Eilefstjønn.