Gå til sidens hovedinnhold

Har booket verdensstjerne til festivalsommeren 2022

Artikkelen er over 1 år gammel

SELJORD: Pandemien satte en stopper for store deler av festivalsommeren 2020. I Seljord ser de framover og har booket store stjerner for Countryfestivalen sommeren 2022.

Den verdensberømte countrystjernen Travis Tritt var en av de mange artistene som skulle stå på scenen under Countryfestivalen i Seljord 2020. Festivalen ble i likhet med mange andre nødt til å avlyse. Nå jobber de for fullt med å booke artister til festivalsommeren, både 2021 og 2022.

Festivalen 2022

Festivalledelsen kunne i romjula slippe nyheten om at verdensstjernen Travis Tritt kommer til Seljord sommeren 2022.

– I de krevende tider hele Festival-Norge har stått igjennom pandemien, har vi nå fått en svært gledelig romjulsgave med selveste Travis Tritt til Countryfestivalen i 2022. Mange har spurt og mange venter spent, det er herlig å kunne gi denne meldingen ut til alle fans der ute, sier leder av Countryfestivalen i Seljord, Yvonne Eilefstjønn.

Dette er første gang den anerkjente og svært populære countryartisten og låtskriveren besøker Norge, ens ærend fra Nashville, skriver Countryfestivalen i en pressemelding.

– Vi er svært tilfreds med å få selveste Travis Tritt til Countryfestivalen i Seljord. Travis Tritt er en representant for den rotekte countryen, og han har en svært høy stjerne for mange svorne countrytilhengere både i Norge og resten av verden. Dette blir en unik opplevelse, sier artistansvarlig hos Countryfestivalen i Seljord, Kjell Ove Torkildsen.

Festival til sommeren

Også deler av programmet for sommerens festival er annonsert. På scenen vil både Hellbillies og Vassendgutane stå.

– Tross krevende tider og mye usikkerhet jobber vi for fullt for at det skal bli countryfestival i Seljord i 2021. Vi vet det er mange der ute som savner festivalen og vi lover å være klare med nye fantastiske festivalopplevelser så snart situasjonen skulle tillate det, sier Eilefstjønn.

Det blir jobbet fortløpende med programmet for festivalen 2021 og nye artister blir sluppet allerede i januar. Mange har allerede billett til neste sommers konsert.

– 85 prosent av billettene for festivalen 2020 er flyttet til neste sommers festival, forteller Eilefstjønn.