Sikret plassen etter stortap

Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

RÆLINGEN/SKIEN: Gjerpen gamblet og tapte, men det gjorde også Levanger. Dermed er Gjerpen sikret spill i 1. divisjon neste sesong.

DEL

Gjerpen sikret så å si plassen da de slo Viking med ett mål 1. mars, men nå er det definitivt. Levanger tapte for Fana, og Gjerpen kan dermed ikke havne under nedrykksstreken.

I går var Rælingen på 3. plass i 1. divisjon favoritter, og laget, som ligger an til å spille opprykkskvalifisering, innfridde med 31-22.

– Kampen er jevnere enn resultatet sier. Vi lå bare fire bak 20 minutter ut i 2. omgang, men da gamblet vi, i tillegg misset vi på et par syvmetere og det ble som det ble. Men vi gjennomfører en ålreit kamp mot et lag som kjemper om opprykk og har mye energi. Selv om vi har sikret plassen, skal vi levere god innsats i de to siste kampene og avslutte med stil, sier Gjerpen-trener Ketil Arntzen.

Gjerpen ligger på 6. plass med 18 poeng.

I herrenes 1. divisjon spilte Herkules borte mot Falk lørdag. Der ble det hjemmeseier med hele 32-15 etter at det sto 10-10 ved pause. Herkules’ Martin Gjøen Eriksen ble toppscorer med åtte mål. Herkules ligger sist, og har allerede rykket ned til 2. divisjon.

FAKTA

Rælingen - Gjerpen 31-22 (13-10

Marikollhallen, 193 tilskuere.

Gjerpen: Heidi Strømsvåg, Hanne Torkaas - Martine Hansen Sundet, Andrea Rønning 5, Caroline Ruud Helgesen 2, Sofia Wiberg 6 (2), Ane Røneid Rustad, Dorthe Groa, Maren Tollefsen, Katinka Haltvik, Sunniva Andersen 2, Amanda Rasmussen, Guro Svennevig 5, Vilde Andersen, Maria Solheim 1.

Toppscorer Rælingen: Andrea Hansen 9.

Utvisninger: Rælingen 1x2 min., Gjerpen 2x2.

Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya.

Artikkeltags