En mindreårig gutt har vært involvert i en ulykke på Gaustablikk. Det er uklart akkurat hva som har skjedd, men ulykken skjedde i forbindelse med bruk av t-krokheisen, opplyser politiet.

– Det er en 10 år gammel gutt som var involvert i ulykka. Det var ikke mange i nærheten så det er ikke mange som har sett hva som har skjedd. Nå prøver vi å få avklart om det er et uhell eller om det er en teknisk feil. Det er ingenting som tyder på at det er en teknisk feil, sier Roger Aaser, operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt.

Til sykehus

T-krokheisen går langs bakken, men det skal likevel dreie seg om en fallulykke. Det er uklart om gutten sto på ski eller brett. Politiet undersøker nå åstedet og har opprettet en undersøkelsessak for å finne ut av hva som har skjedd. Gutten selv har ikke forklart seg enda.

– Vi har ikke prioritert å snakke med gutten om hva som har skjedd. Det kan hende han kommer til å forklare seg, men uavhengig av det så undersøker vi åstedet. Gutten er nå på vei til sykehuset i Skien, forteller Aaser.

Gutten og familien hans er fra Oslo.

Gutten var bevisst og pratet etter ulykka. Han er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang.

Meldingen kom klokken 18.55.