Ranet unge gutter

TRUET: Det var her, på fotballbanen til Skien Ballklubb, at fire gutter i 14-årsalderen ble knivranet natt til søndag 29. september.

TRUET: Det var her, på fotballbanen til Skien Ballklubb, at fire gutter i 14-årsalderen ble knivranet natt til søndag 29. september. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: En 14 år gammel gutt og hans kamerater ble natt til søndag ranet av en mann ved Skien ballklubbs fotballbane i Nordre bydel. Mannen skal ha truet dem med kniv.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokka 02.26 natt til søndag.

- Det ringte en 14 år gammel gutt og meldte at for han en stund siden ble ranet ved fotballbanen i Nordre bydel, sier operasjonsleder Gunnar Hanssen ved Telemark politidistrikt.

Gutten hadde vært sammen med tre kamerater da dette skjedde. De skal også være i 14-årsalderen, får TA.no opplyst.

KNIVTRUET

Mannen som hadde truet med kniv og guttene hadde gitt fra seg to mobiltelefoner og en liten sum penger.

Gjerningsmannen syklet en damesykkel.

- Han hadde skjegg og guttene mente han hadde et arabisk utseende, og snakket gebrokkent norsk. Han var iført en mørk olabukse med hvit drage sydd inn i baken, og han hadde skjerf.

UNDER ETTERFORSKNING

Helge Mietle, politiets operasjonsleder søndag formiddag, sier til TA.no saken har prioritet.

- Det er ikke noe nytt i forhold til gjeningsmannen. Vi har kontakt med guttene og deres pårørende, og de som skal bli varslet i slike saker, er varslet. Nå følger videre etterforskning, sier Mietle til TA.no.

ØNSKER TIPS

Politiet søker blant annet etter en sort Diamant damesykkel, med rosa skrift. Det opplyser polititjenestemenn som TA møter ved fotballbanen søndag.

- Vi vil gjerne ha tips fra publikum, sier innsatsleder på stedet.

Operasjonsleder Mietle forklarer til TA.no at denne sykkelen ble stjålet fra Seljordsgate i natt.

- En kvinne ringte for ikke så lenge siden (søndag formiddag, journ.anm.) og fortalte at hun klokka 02.00 i natt hadde sett en mann stjele sykkelen hennes. Vi ser ikke bort fra at dette kan settes i forbindelse med gjerningsmannen, sier Helge Mietle.

Tyven var iført jakke eller genser med hette.

Tips Oss
Telefon: 35 58 55 00 E-post: desken@ta.no eller nettvakt@ta.no SMS/MMS Kodeord TATIPS til 2005 Send video

Artikkeltags