Kjøp leilighet - få et års pizzaforbruk på kjøpet

LEILIGHET OG PIZZA: Christer Haugvaldstad har rykket inn en annerledes boligannonse - perfekt for de som er glad i pizza

LEILIGHET OG PIZZA: Christer Haugvaldstad har rykket inn en annerledes boligannonse - perfekt for de som er glad i pizza Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Christer Haugvaldstad selger leiligheten på Falkum. Kjøper du den, får du også med gratis pizza for ett år framover.

DEL

Det er en noe spesiell leilighetsannonse som verserer på nettet i disse dager. Christer Haugvaldstad selger leiligheten i Gamlegrensa - og med på kjøpet får man ett års forbruk av pizza.

- FORDI JEG HAR MULIGHET

Han sier boligmarkedet er rolig om dagen, men likevel ingen desperat handling for å få solgt.

- Nei, jeg synes egentlig bare det var litt kult. Og jeg gjør det fordi jeg har mulighet til det - familien min eier alle Pizzabakeren-utsalgene i Porsgrunn og Skien, så derfor kan jeg gjøre det, svarer leilighetsselgeren.

- SYNES DET VAR KULT

Da han kom på pizzaidéen ringte han megleren sporenstreks.

- Tilbudet lå ikkke ute fra start, for det var egentlig bare noe jeg kom på helt plutselig. Men mengleren synes jo også det var litt kult, men sa hun måtte sjekke det opp om det var lov og litt sånt, men visstnok var det helt i orden, forteller Haugvaldstad.

PIZZA FOR 10 000 KRONER

Ett års pizzaforbruk har forøvrig en viss begrensning.

- Jeg har lagt inn i annonseteksten at det er tenkt én pizza i uka et helt år. 52 pizzaer ganger 190 kroner blir vel noe sånt som 9980 kroner, humrer han.

Tilbudet gjelder også kun hvis han får minumum prisantydning for leiligheten.

- Du kan jo si det sånn at enten er det en billig leilighet eller så er det sinnsykt dyr pizza. Kjøper du er iallfall fredagspizza´n sikret!

Artikkeltags