Dersom det ender med røde tall for Skiens storstue, har ikke disse tre skylda. Som du ser av hovedbildet; du må ofre litt på scenen om du skal være en del av Kristian Valens gale univers. Magnar viste fram «godteposen» i rød innpakning, og en bar rumpe med en g-streng. Av mange gode latterøyeblikk var dette den beste, etter min mening.

HUMORISTISK SPRENGKRAFT

Gjensynet med homofile Kjartan var nærmest ubetalelig, og spilt helt ut i sin elleville parodi. Det ble toppet med en mms fra scenen og omvisning av rumpa til hele salen. Allerede i 2003 debuterte han med sin første tv-serie, og 11 år senere er publikum fortsatt ikke lei. Mye på grunn av Valens evne til å fornye seg, hans humoristiske sprengkraft, og musikalske ferdigheter.

Starten var litt stiv, men samtidig herlig selvutleverende. Han sparker og parodierer, men gir jammen mange detaljer om sitt eget liv. Det funker hver gang. Og vi tåler også et gjensyn med Per Gunnar Lie (hey, hey), når han dukker opp i «Hvorfor skal vi møtes?».

NESTEN FOR MYE

Her blir det en herlig miks av parodier og musikalske innslag. Valen på sitt beste. Sammen med sine to kompanjonger jobber han for inngangspengene. I halvannen time får publikum det de forventer og mer til. Kanskje ble det nesten litt mye.

– Det var veldig bra, særlig tolkningen hans, sier Espen Andersen til TA.