Havner Rema 1000 her?

ØNSKE: Her i Lagunekvartalet ønsker Rema 1000 å etablere butikk.

ØNSKE: Her i Lagunekvartalet ønsker Rema 1000 å etablere butikk. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

BAMBLE: Rema 1000 ønsker å bygge nytt på Sundby, men samtidig ser de på mulighet for 800 kvadratmeter i Lagunen i Langesund.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det er Mustad Bygg AS som har sendt inn et forslag til Bamble kommune om nok en utbygging av Lagunen, eller Skaugaarden, som deleier Mustad Bygg AS kaller prosjektet midt i Langesund sentrum.

VIL UTVIDE

Rema 1000, eller mer riktig Rose Eiendom AS, som eier bygningene der Rema-butikkene driver, har søkt om å bygge på Sundby.

Den søknaden er ikke behandlet. Nå skal Rema 1000 på Stathelle utvide med 350 kvadratmeter for å makte den økte omsetningen der som vil runde 100 millioner i år.

Rose Eiendom AS fikk for et par år siden nei til å etabler seg på den tomta de søker om på Sundby, men det var før forrige kommunestyrevalg.

REDUSERT SØKNAD

Den justerte søknaden som Mustad Bygg nå har sendt inn til kommunen for Lagunen har landet på rundt 25 leiligheter og forretningsvirksomhet i gateplan.

Der Rema 1000 har ønske om å etablere seg er mot Skougaards gate inntil Opedal-bygget og nærmest det planlagte parkeringshuset i tre plan, der den gamle bussgarasjen stod.

Rose Eiendom AS trenger parkering, og det rosa såkalte Næss-huset må kunne rives for å gi plass til 10 ekstra parkeringsplasser i tillegg til de som opparbeides i det åpne rommer som er mot Skougaards gate.

Artikkeltags