Hadde ullen last i bagasjerommet

UVANLIG DYRETRANSPORT: Politiet fikk inn bekymringsmeldinger fra folk som observerte fem sauer og en gjeterhund i en Toyota Yaris på parkeringsplassen til Down Town i Porsgrunn. Det viste seg at dyra hadde det fint, og politiet konkluderer med at det ikke er forbudt å frakte sauer i lasterommet til en Yaris.

UVANLIG DYRETRANSPORT: Politiet fikk inn bekymringsmeldinger fra folk som observerte fem sauer og en gjeterhund i en Toyota Yaris på parkeringsplassen til Down Town i Porsgrunn. Det viste seg at dyra hadde det fint, og politiet konkluderer med at det ikke er forbudt å frakte sauer i lasterommet til en Yaris. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel
DEL

Kunder på parkeringsplassen på Down Town i Porsgrunn reagerte da de så fem sauer og en gjeterhund i en Toyota Yaris.

Politiet fikk melding om saken klokka 16.15 tirsdag ettermiddag.

Operasjonsleder Svein Nøklegård ved Telemark politidistrikt sier at det var noen kunder som reagerte på at det var flere sauer og ei bikkje i bilen, og at det var de som varslet politiet.

- HADDE DET HELT FINT

- Det rant også urin ut av bilen. Men dyra hadde det helt greit de. Det er ingen grunn til å bekymre seg for dyra, for de hadde det helt fint. Sauer må jo få lov til å kjøre Yaris de også, sier Nøklegård.

Siden alt var i sin skjønneste orden med både sauene og gjeterhunden, så var det naturlig nok ingen sak for politiet.

Artikkeltags