Politiet har de siste dagene pågrepet åtte personer der flere av dem har tilknyting til det kriminelle mc-miljøet. Pågripelsene er blitt gjort i både Telemark og Agder, og en av de pågrepne skal ha tilknytning til Hells Angels i Skien.

TATT BESLAG

- Vi har gjort beslag i mellom en halvkilo og en kilo amfetamin. Vi har hatt et tett samarbeid med politiet i Agder, og fire av de som ble pågrepet har blitt fremstilt for varetektsfengsling i går og i dag, sier politiadvokat Odd Skei Kostveit ved Telemark politidistrikt til TA.

- Flere av de siktede har tilknytning til HA-miljøet, enten ved at de er medlemmer i støtteklubber eller på annen måte kan knytes til miljøet, legger han til.

FØLGER MILJØET

Kostveit kan ikke gå nærmere inn på hvordan politiet kom frem til beslaget, men politiet følger det kriminelle mc-miljøet og har det som et prioritert område.

- Det er ikke tilfeldig at vi har gjort dette beslaget. Vi har jobbet mot dette i en periode, og disse pågripelsene kommer som et resultat av dette, sier Kostveit.

Alle er siktet for overtredelse av det som gjelder grov narkotikaforbrytelse.

- FLERE PÅGRIPELSER

- Vi må anta at det kommer flere pågripelser i saken, og vi jobber videre med etterforskning i forhold til alle de siktede. Vi analyserer beslaget, og fire av de sentrale i saken har blitt fremstilt med begjæring om to ukers fengsling med alle restriksjoner, sier Kostveit.