Sist helg kunne folk se kjendisene i "Hver gang vi møtes" i gamle musikkorpsuniformer. De tilhørte Brevik musikkorps.

- Det har seg sånn at min svigerdatter jobbet med "Hver gang vi møtes", og så fortalte hun meg at de trengte uniformer. Og det var jo så dyrt å leie sånne. Hun har jo et budsjett å forholde seg til, og da sa jeg at jeg sikkert kunne skaffe henne noe, forteller Kari Hansen Ødegaard, som driver med revy i Brevik.

Hun har nå overtatt uniformene til revy-bruk.

OVERRASKELSE

Ødegarrde hadde ikke fortalt det til noen, at de gamle uniformene ville dukke opp på Bjarne Brøndbo, Inger Lise Rypdal,  Pål «OnklP» Tøien, Thom Hell , Lene Nystrøm , Jonas Fjeld og Silje Nergaard på tv.

- Nei, jeg synes det var litt morsomt at folk kunne oppdage det selv, og mange fikk seg en god overraskelse, smiler Ødegaard, som selv synes det var litt morsomt å se de på tv.

Uniformene blir ikke lenger brukt, da korpset fikk nye i 2008, til korpsets 90-årsjubileum.

"KRYMPET I SKAPET"

- Historien er den at korpset fikk sydd seg nye uniformer til 70-årsjubileet i 1988. Stoffet ble bestilt hos Strømme konfeksjon, og når noen av uniformene med årene hadde "krympet i skapet" og sånt, måtte de ha nye. Da Strømme konfeksjon hadde gått konkurs var det vanskelig å oppdrive stoffet, og dermed måtte de ha nye. Det fortalte korpslederen meg, sier Ødegaard.

Kari Hansen Ødegaard dro selv til Moss der tv-serien blir spilt inn og leverte uniformene.

- Det ble mye snakk om Brevik og sånt. De synes det var litt artig, avslutter hun.