Jentekupp

Artikkelen er over 13 år gammel

I går kuppet Gjerpen signaturen til supertalentene Anja Edin (22) og Martine Lervik (21) for tre nye år framover.

DEL

To nye brikker i Gjerpens bevisste prioritering av de lokale bidragsyterne på oppturen, falt dermed på plass. Fra før har Heidi Løke og Janne Grimholt skrevet under langtidskontrakter med klubben.

- Anja og Martine er to jenter som har kommet opp på et nasjonalt toppnivå, og som vi er veldig glade for å ha med videre i vår satsing, kommenterer daglig leder Harald Haraldsen.

Anja kan bli Gjerpens neste landslagsspiller når som helst, og har hatt en enorm utvikling bare siden i vår. I serieåpningen mot Byåsen søndag, blir den tekniske begavelsen en nøkkelspiller.

KOMBINASJON

- Vi har sett det over tid, men de siste månedene spesielt har Anja vokst veldig. Samtidig er hun ivrig på å få seg en utdannelse i kombinasjon med håndballen, og denne kontrakten gir henne anledning til det, sier Haraldsen.

Det samme gjelder Martine Lervik, som i øyeblikket jobber knallhardt for et comeback på håndballbanen. En ryggskade har satt henne på sidelinja siden forrige sesong, og det er usikkert når Martine er tilbake på banen.

- Martine trener målbevisst for seg selv, og må bare bruke den tid hun trenger. Hun viste etter jul i fjor hva som bor i henne, sier Haraldsen.

SER AN

De neste som kan skrive på nye avtaler med lengre varighet er Hanne-Stine Bratli og Maria Solheim, men begge ser det foreløpig litt an.

- Hanne-Stine vil ikke forhaste seg i forhold til alle de skadene hun har vært gjennom, og det er selvsagt forståelig. Maria har vegret seg for å skrive lengre avtaler, men vi var i dialog i forrige uke og vi kommer til å prates igjen denne uka, forteller Haraldsen om kontraktsforholdet rundt sin solide målvakt.

Artikkeltags