Sola er gjester i Skienshallen søndag, mens Stabæk venter på bortebane neste helg.

- Vi skal utfordre Sola på hjemmebane, og nå får vi sjansen til å vise at vi er gode nok på dette nivået. Målet er en plass i eliteserien når mellomspillet er over. Det betyr en plass blant de seks beste, fastslår Gautestad - som heller ikke utelukker en kvartfinaleplass for sine fremadstormende jenter.

Skal den ambisjonen oppfylles må Gjerpen inn blant de to beste. Gjerpen starter med fem poeng når mellomspillet starter. Gjøvik og Vardal har med seg 10 poeng fra kampene før jul - og «topper».

I romjula leverte Gjerpen en ny indikasjon på at laget har tatt sjumilssteg videre. Våg ble slått 34-25 i treningskamp.

- Selv om tvillingene Kristine og Katrine Lunde manglet, holder resten av laget høy standard. Derfor forteller resultatet mye, mener Gautestad.

Nettopp Våg er i likhet med Gjerpen interessert i å hente Anja Edin fra Sola etter sesongen. Edin hoppet av Gjerpen til fordel for nettopp Sola for halvannet år siden - men vil nå hjemover igjen. Men først kan hun snyte gamle lagvenninner i årets første kamp.

- Anja er en av flere gode enkeltspillere i Sola. Et stort og tungt lag, som har større potensial enn de har fått vist, sier Gautestad.

Han kjenner Sola godt fra to kamper sist sommer, men har også samlet mye informasjon de siste ukene.

- Jeg har bra materiale og studerer video fra flere kamper. Turbulens og trenerskifte har også Sola vært gjennom. Nå er det en trio med Monica Nesvik, Mikael Hald og Kjetil Severeide som har tatt hånd om laget, opplyser Gautestad.

Severeide og Hald er gamle kjenninger fra Gautes landslagsdager, mens Nesvik også er en av Solas toneangivende spillere.

PS! Søndagens kamp er framskutt til 17.45.