Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Gjestene fra Skien ledet fra det første angrepet, og avstanden ble bare større og større. Til pause var stillingen 26-14.

I 2. omgang scoret Gjerpen 21 nye mål, mens Charlottenlund kun fikk inn fem mål på de siste 30 minuttene.

Holder konsentrasjonen

– Vi er godt fornøyde. Det er definitivt ikke vanlig å score så mange mål, sier Gjerpen-trener Pål Oldrup Jensen og fortsetter:

– 1. omgangen er fantastisk framover, med kontringer, trykk og fart. Forsvarsspillet står ikke helt i stil da, men det får vi satt i 2. omgang da vi trykker mer til og er mer oppe i duellene. Fortsatt har vi trykket framover og jeg synes det er veldig bra at vi klarer å holde fokus og konsentrasjon.

Venter på avgjørelse

Gjerpen venter fortsatt på en avgjørelse etter protesten de leverte mot Oppsal. Der ble det en tellefeil som førte til at Oppsal ble stående som ettmålsvinner.

Den kampen skal trolig spilles på nytt.

– Vi vet ikke noe mer enn at protesten har gått gjennom første instans og er nå videre til behandling i det neste leddet, avslutter Pål Oldrup Jensen.

Gjerpen er nummer to i 1. divisjon, tre poeng bak nettopp Oppsal, som har én kamp mer spilt (før protesten er avgjort). Follo på tredje har ett poeng mindre enn Gjerpen, men har spilt én kamp mindre.

De to beste rykker direkte opp, nummer tre må ut i kvalifisering.

FAKTA

Charlottenlund - Gjerpen 19-47 (14-26)

CSK Varmbo arena B.

Gjerpen: Mia Stensland, Ida-Marlene Kleiven Minge - Julie Hushovd 1, Ingeborg Rolseth Holt 10, Tiril Jørstad Palm 4, Annika Skrettingland 1, Sara Ashuri 5, Guro Lien Røneid 6, Linn Andresen 1, Ingvild Bersås Westersjø 8, Fride Lunne Mastad 5, Maja Rame 1, Anna Clara Fjellheim 5.

Toppscorer Charlottenlund: Emilie Hansen Romul 4.

Utvisninger: Charlottenlund ingen,Gjerpen 1x2 min.

Dommere: Eivind Holager og Håkon Aksdal.