Torsdag neste uke braker det løs på Stevneplassen. Geir Tangen er i år som i fjor medarrangør sammen med Lund Gruppen arrangement, og synes det er hyggelig å kunne bidra til at det skjer positive ting i byen.

Gode artister

– Jeg er veldig fornøyd med å kunne presentere en svært sterk konsertserie med band og artister kjent fra VG-lista. Det er ikke alle som har mulighet til å kunne dra inn til Rådhusplassen i Oslo for å se dem, men nå kommer de hit, og det er gratis.

Blant artistene som er booket til årets Festdager er blant andre Skiens egen Julie Bergan som for tiden opplever stor suksess, samt flere av artistene kjent fra VG-lista.

– Jeg kan trygt si at årets program er det beste hittil, sier Tangen. Som en del av programmet vil det bli en Meet & greet-konkurranse på Festdagers hjemmeside på Facebook. Tirsdag 16. august klokken to kan fansen gå inn på facebooksiden for å svare på konkurransen. Vinneren kan ta med seg tre venner og få møte Julie Bergan før eller etter fredagens konsert.

Tv-aksjonen

Sentralt står også utstillerne som i år er tilbake med sine produkter

– I fjor hadde vi 300 meter med salgsboder. I år er det enda flere. Her blir det lokale, hjemmelagde og unike produkter og svært gode tilbud.

Lunds tivoli er tilbake med den 40 meter høye karusellen Dragon Nest, samt det en kan forvente av gode tivoliopplevelser. Festdager har også inngått et samarbeid med tv-aksjonen. Røde Kors er årets mottaker og organisasjonen vil være til stede.

– For oss å kunne hjelpe med å bidra til økt synlighet, vervekampanjer og ikke minst, engasjere gjestene våre ovenfor sin lokale Røde Kors avdeling, sier Tangen.

FAKTA

Konserter

Torsdag 18/8 Katastrofe

Fredag 19/8 Julie Bergan, Robin & Bugge, Innertier

Lørdag 20/8 Eventyrgryta, Suite 16, Daniel Owen

Søndag 21/8 Vennebyen