Gå til sidens hovedinnhold

Frykter at de må holde det gående til langt utpå sommeren

SKIEN: Den ene utsettelsen etter den andre skaper hodebry for Gjerpen og Marius Norli.

I midten av januar kom beskjeden om at elitehåndballen settes på vent i to uker. Den pausen ble utvidet, og forrige uke ble Gjerpen-ledelsen gjort oppmerksom på at ytterligere tre-fire kamper flyttes.

Det betyr at Gjerpen, som ligger på andreplass i 1. divisjon, ikke skal spille seriekamp igjen før Fjellhammer er motstander borte 28. februar – seks og en halv uke etter forrige kamp.

– Vi skulle ønske vi kunne fortsatt uten de lange avbrekkene, men vi forholder oss til de beskjedene som blir gitt, sier daglig leder i Gjerpen håndball, Marius Norli.

Avsluttes tidligst i mai

Han var kritisk da håndballen ble satt på pause i januar.

– Det er bra at de åpner for barneidretten igjen, men hvorfor stoppe toppidretten når man ser hvor de fleste smittetilfellene er? Det henger ikke helt på greip for min del, sa han til TA den gang.

Gjerpen skulle spilt toppkamp mot serieleder Follo onsdag neste uke, men den kampen er nå flyttet til 2. mai. Slik det ser ut nå blir det sesongens nest siste seriekamp. Sesongens siste skal etter planen spilles mot et annet topplag, Bærum, 9. mai.

– Frykter du nå at dere må spille håndball til langt utpå sommeren?

– Ja, det er det vi er mest redde for nå, sier Norli.

Sesongen skulle egentlig vært ferdigspilt i april.

– Det er snakk om at opprykkskvaliken skal spilles 12. og 15. mai, så sesongen blir uansett ikke avsluttet før det. Det spørs om ikke skiensfolket må heie fram Gjerpen rundt 17. mai-tider, sier Gjerpen-lederen.

I forrige seriekamp vant Gjerpen hjemme mot Grane Arendal 13. januar. Skiensjentene tok da sin sjette strake seier i 1. divisjon. Med tanke på den formen Gjerpen viste, var det slik sett upassende med et lengre opphold nå.

PS! Gjerpen har lov til å spille treningskamper, og jobber for å få på plass et møte med Larvik kommende tirsdag.

Fakta

Gjerpens resterende kamper, slik det ser ut nå:

28. februar: Fjellhammer – Gjerpen.

3. mars: Reistad – Gjerpen.

10. mars: Nordstrand – Gjerpen.

14. mars: Gjerpen – Volda.

28. mars: Levanger – Gjerpen.

10. april: Gjerpen – Ålgård.

25. april: Charlottenlund – Gjerpen.

2. mai: Gjerpen – Follo.

9. mai: Gjerpen – Bærum.