Camilla fant drømmelokalet og åpnet frisørsalong

PÅ PLASS: Camilla Olsen fra Skien har bodd i Oslo i flere år og jobbet for Jan Thomas. Nå har hun etablert seg i Skien med salongen Cao på Klosterøya.

PÅ PLASS: Camilla Olsen fra Skien har bodd i Oslo i flere år og jobbet for Jan Thomas. Nå har hun etablert seg i Skien med salongen Cao på Klosterøya. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN: Nå har bygningen midt på Klosterøya fått nytt liv med Camilla Olsen fra Skien. - En gave til alle damer i distriket, mener Jan Thomas, som har jobbet tett med Camilla de siste årene.

DEL

Hun flyttet tilbake til Skien og fant drømmelokalet.

– Jeg har gått forbi her flere ganger og sett på dette lokalet. At det ble mitt, er helt utrolig. Jeg har virkelig funnet drømmelokalet, smiler Camilla.

Hun har nylig åpnet Cao Salong på Klosterøya og kundene har ikke latt vente på seg.

– Nei da, det er full fart allerede, smiler jenta som de siste årene har jobbet for Jan Thomas.

Hun er utdannet frisør og makeupartist samt hud- og kroppsterapeut, og jobbet på Dugg på Frogner, før hun ble kontaktet av Jan Thomas.

HÅR OG MAKE-UP: Camilla Olsen er utdannet frisør, makeup-artist og hud- og hårterapeut. - Jeg har sett på dette lokalet lenge, endelig ble det mitt, sier skiensjenta, som jobbet som fagansvalig på Jan Thomas Studio i Oslo.

HÅR OG MAKE-UP: Camilla Olsen er utdannet frisør, makeup-artist og hud- og hårterapeut. - Jeg har sett på dette lokalet lenge, endelig ble det mitt, sier skiensjenta, som jobbet som fagansvalig på Jan Thomas Studio i Oslo. Foto:

– Han ringte meg helt plutselig og spurte om jeg ville begynne å jobbe for han. Det var jo ganske utrolig. Frisørmiljøet er ganske tett i Oslo, og han hadde visst hørt mye fint om meg, sier hun beskjedent.

Og Jan Thomas har fremdeles bare lovord å si om sin tidligere kollega.

– Enten så har du det, eller så har du det ikke. Alle kan lære seg frisøryrket, men det kunstneriske må du ha i deg. Du kan ha hvilke titler som helst, du kan ha blitt kåret til Norges beste frisør, men det holder ikke for meg. De som jobber for meg skal ha noe mer. Det handler ikke bare om å følge trender og å være flink til å klippe, men du må se den du jobber med. Du skal alltid optimalisere utgangspunktet, sier Jan Thomas, som mener han og Camilla lider av samme «syke».

– Vi er sultne. Vi er perfeksjonister og kontrollfriker begge to. Jeg ser mye av meg selv i Camilla. Hun er et unikt menneske med en unik kompetanse, sier Jan Thoms, og legger til.

– Men du må ikke tro på det jeg sier. Gå og finn det ut selv.

JOBBET TETT: Camilla og Jan Thomas reiste mye sammen. - Vi reiste mye, hadde eventer og har stått på mange scener rundt omkring. Det var et skikkelig sirkus, men jeg har fått masse erfaring og kunnskap som jeg er svært taknemlig for, sier Camilla Olsen.

JOBBET TETT: Camilla og Jan Thomas reiste mye sammen. - Vi reiste mye, hadde eventer og har stått på mange scener rundt omkring. Det var et skikkelig sirkus, men jeg har fått masse erfaring og kunnskap som jeg er svært taknemlig for, sier Camilla Olsen. Foto:

Artikkeltags