Sjekk det frieriet!

HUN SA JA! <3 Tusen takk til Hobbyfotograf Joakim Maylove for filming og redigering. Uten deg hadde ikke mine ville ideer og tanker blitt til film. Tusen takk til Ronny ,for at vi fikk filme på Herkules. Og ikke minst Tusen takk for at du vil bli gammel med meg, Susanne <3

Posted by Christer Haugvaldstad on Thursday, 13 August 2015
Artikkelen er over 4 år gammel

Når jeg først gjør noe, går jeg "all in", forteller Christer Haugvaldstad - mannen bak det spesielle frieriet.

DEL

Frieriet har allerede rundet 5000 visninger, etter at Christer la ut videoen for fire dager siden.

- HELT VILT!

- Det er helt vilt, sier hovedpersonen selv.

Det hele begynte med at Christer Haugvaldstad fra Skien hadde lekt med tanken på frieri. Og i og med at det også er en baby på vei, syntes han egentlig at det var på tide.

- Det var en dag jeg sto på jobben og tenkte. Plutselig fikk jeg ideen om å gjøre det på denne måten, og jeg hev meg på telefonen til en kompis, og da var det jo nesten gjort.

MED KEBAB I HÅNDA

Og slik gikk det til; Christer og kompisen lagde en film hvor Christer forteller om jenta han møtte da han spankulerte inn i taxikøen i Skien med en kebab i hånda. Filmen vises i hans eget 30-årslag, mens gjestene sitter og ser på - inkludert hans uvitende tilkommende, Susanne Amundsen.

SE VIDEOEN AV FRIERIET I TOPPEN AV SAKEN

Han forteller på filmen at Susanne er jenta han skal ha barn med, og at det er hun han vil bli gammel sammen med. De filmer Christer som svinger inn på Herkules, ens ærend for gullsmeden på senteret.

MÅTTE PÅ DO

- Det var da hun ante ugler i mosen, forteller Christer, som selv hadde sagt han måtte på do under 30-årslaget, og forsvant ut, under filmvisningen.

Filmen viser Christer som ikler seg dressen, og finner fram forlovelsesringene, og haster av gårde mot lokalet hvor festen er i full gang. Og der i gangen står jo faktisk Christer og entrer festen med ringene og med kurs mot sin kjære.

- DET BLE HELT SVART

Ahh, det ble så vellykka. Jeg er jo en sånn som gjør ting skikkelig, og jeg tenkte at om jeg først skal fri, skal jeg gå "all in". Nei, det var helt vilt, sier Christer som selv var ganske skjelven der han sto på utsiden av døra mens han ventet på å komme inn for selve frieriet.

- Det var helt vilt. Jeg kjente ikke beina under meg engang, det ble helt svart. Men det ble vellykka!

Artikkeltags