- Semb har mast på oss

Artikkelen er over 3 år gammel

SKIEN: Fredrik Semb var enig med Odd om en låneavtale, men velger heller å spille for Molde. Dag-Eilev Fagermo reagerer på Sembs håndtering av saken.

DEL

Ifølge Fagermo var det bare formaliteter som gjensto før Semb ble Odd-spiller igjen.

- Fredrik sa ja til Odd søndag. Vi skulle formalisere overgangen i går. Det var kun et par småting som gjensto, og det hadde gått i orden. Plutselig endrer han. I går fikk jeg melding fra Fredrik om at han har valgt Molde, sier Dag-Eilev Fagermo til TA.

Det var Varden som først meldte saken tirsdag.

- Jeg er ikke følelsesladd, slik det står i Varden, sier Fagermo.

Men Odd-treneren reagerer på Sembs håndtering av saken.

- Fredrik har mast på oss om å hente ham i to uker nå. Odd er moderklubben hans, og derfor synes jeg det er rart at han ikke har vært ærlig hele tiden. Det er mulig Molde har tilbudt ham mer penger. Ikke vet jeg. Men det er ikke det det handler om heller. Jeg respekterer at han velger Molde. De er bedre enn oss. Men hadde han vært ærlig hele veien, hadde vi sluppet å jobbe med dette, sier Fagermo.

- Vi var i utgangspunktet ikke ute etter noen midtstopper. Vi prøvde å få til dette siden det var Fredrik det var snakk om. Vi kommer ikke til å se etter andre forsvarsspillere, legger han til.

Odd-treneren hevder at også Sembs agent, Kent Karlsen, ble overrasket over midtstopperens valg.

- Jeg har sms-bevis fra Fredrik om at han blir Molde-spiller. Agenten hans skjønte heller ikke noe av dette, sier Fagermo.

Overgangen er i skrivende stund ikke bekreftet av verken Brøndby eller Molde.

Det har ikke lyktes TA å komme i kontakt med verken Semb eller Kent Karlsen.

Artikkeltags