Tippeligaspiller Lars-Kristian Eriksen (31) og blogger Caroline Berg Eriksen (27) er blitt anklaget for skrive kommentarer under falskt navn på den populære bloggen.

Nå innrømmer Lars-Kristian Eriksen at han har skrevet under andre navn på bloggen. Kommentarene er blitt lagt ut for å støtte sin kone mot angivelige «nett-troll».

Han hevder at Caroline ikke har vært en del av de falske kommentarene i kommentarfeltet. Det skal være hans jobb å gå gjennom alle tilbakemeldingene på bloggen.

- La meg heller slå fast at jeg har skrevet mye dumt, sier han til VG.

- Lei meg

Den siste uken har en rekke skjermdumper av kildekoder fra bloggen til Fotballfrue dukket opppå nett sammen med påstander om at Caroline Berg Eriksen har utgitt seg for å være fiktive personer og skrevet egne kommentarer på sin blogg, skriver Nordlys.

Dette for å fremme seg selv i debatter.

Søndag kveld innrømmer Lars-Kristian Eriksen at han har skrevet under falsk  navn på bloggen. Han skriver blant annet følgende i en e-post til VG:

«Siden 2009 har det til tider stormet fælt på bloggen til Caroline. Det er flaut å innrømme, men nett-trollene har til tider greid å komme under huden på meg. Konsekvensen har ironisk nok vært at jeg ved anledninger har senket meg ned på deres nivå. Og i svake øyeblikk har jeg svart i kommentarfeltet på Carolines og min egen blogg under andre navn. Det har vært motivert av et behov for å forsvare familien min, og utløst av en dårlig impulskontroll.»