Gå til sidens hovedinnhold

Rønningen ut - Johnsen inn

Artikkelen er over 13 år gammel

Bent Inge Johnsen forlater Urædd og blir juniortrener i Odd. Han kan også bli ny toppspillerutvikler etter Morten Rønningen som har takket ja til å bli assistenttrener i Start.

I utgangspunktet skal den tidligere Mosjøen-, Bodø/Glimt-, Rosenborg- og Odd-spilleren overta etter Knut Helge Hagen som trener for juniorelitelaget, i tillegg til å være fotballtrener ved toppidrettsgymnaset.

- Jeg skriver under en to- eller treårskontrakt en av de nærmeste dagene, forteller Johnsen.

Med de siste dagers utvikling kan Bent Inge Johnsen også få andre oppgaver i klubben. Han kan se for seg både jobben som Dag-Eilev Fagermos assistenttrener eller bli toppspillerutvikler etter Morten Rønningen som nå slutter i Odd for å bli Arne Sandstøs assistent i Start.

- Det viktige for meg er å komme til en klubb som satser, sier Bent Inge Johnsen.

Odd-direktør Hans Erik Utne sier klubben nå sammen med Dag-Eilev Fagermo skal finne både ny toppspillerutvikler og assistenttrener.

Nordlendingen er glad for å være tilbake i Odd etter to år som trener og daglig leder for 3. divisjonsklubben Urædd. Johnsen synes også Odd har gjort et klokt valg med å ansette Fagermo som hovedtrener.

- Det er veldig positivt for klubben. Han har bevist at han er en dyktig trener, og han holder seg til 4-3-3, noe jeg liker veldig godt, mener Bent Inge Johnsen.

Knut Frostad Nilsen overtar trolig som trener i Urædd.