Gå til sidens hovedinnhold

Odd Grenland trygget tabelledelsen

Artikkelen er over 13 år gammel

Odd Grenland tok sin femte strake seier. Start måtte overraskende avgi poeng mot nyopprykkede Hødd.

Se video: Intervjuer etter kampen

I første omgang var Sparta fullt på høyde med Odd, men en strålende innsats av Espen Isaksen sørget for at Odd gikk til pause med en tomåls-ledelse. Bentley var svært god på Odds høyrekant, og var arkitekten bak det meste av Odds offensive spill.

Tommy Svindal Larsen scoret etter 17. minutter. Målgivende pasning av Peter Kovacs. Bentley slo inn fra høyre. Kovacs prøvde seg på en volley, men skjøt rett i en Sparta-spiller. På returen satte Svindal ballen i nettaket fra 7 meter.

På overtid i 1. omgang satte Odd-kaptein, Morten Fevang inn 2 - 0 . Heier slo et hardt innlegg fra Bentley ut i feltet. Der kom Fevang og banket ballen i det åpne målet.

Odd startet friskt i andre omgang, og det var til tider klasseforskjell på lagene.

10 minutter inn i omgangen slo Fevang en flott stikker til Bärlin , som ikke gjorde noen feil alene med Heier i Sparta Sarpsborgs mål.

Sparta Sarpsborg reduserte ved Ole Jørgen Halvorsen etter 66 minutter. Sparta fikk fire muligheter. Odd-forsvaret sto og sov, og Halvorsen kunne sette ballen i mål etter at ballen gikk i stolpen og Isaksen reddet to ganger.

Etter reduseringen våknet Østfold-laget til liv, og reduserte til 3 - 2 ved Are Tronseth fire minutter på overtid.

Odd vinner fortjent 3-2, men Sparta gjorde en kjempeinnsats.

Offensivt var Odd veldig gode i dag, men er for passive på Spartas mål. Isaksen gjorde en kjempekamp og reddet flere gode Sparta-muligheter.

Klikke på linkene for å se scoringene på TV2.no.