- Vi taper fortjent

Fortjent: NFK-trener Kenneth Dokken mente Notodden tapte fortjent i dag.

Fortjent: NFK-trener Kenneth Dokken mente Notodden tapte fortjent i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

NOTODDEN: NFK har vist gryene form den siste tiden, men måtte gi tapt da Gjøvik Lyn gjestet Idrettsparken lørdag ettermiddag. Hjemmelaget måtte se verdifulle poeng forsvinne da de tapte 1-2.

DEL

Gjøvik Lyn stod uten seier så langt i sesongen og alt lå til rette for at Notodden skulle gå nasjonaldagen i møte med tre nye poeng i bagasjen.  Slik gikk det ikke. NFK gav fra seg initiativet tidlig i kampen, og bortsett fra en liten periode i andre omgang så styrte bunnlaget fra Oppland store deler av oppgjøret.

Gjøvik Lyn fikk hull på byllen rett etter pause da de snappet opp en tversoverpasning i Notodden forsvaret og endte alene med keeper. Notodden-kaptein Lars Lien utlignet på corner 12 minutter sener og Notodden festet grepet i en liten periode og presset på for seier. Da NFK ikke satte sjansene i denne perioden så tok Gjøvik Lyn over og scoret på et vanvittig skudd fra over 50 meter. NFK kom aldri tilbake og måtte se tre sure poeng bli med bortelaget til Gjøvik.

Trener Kenneth Dokken var tydelig misfornøyd med sitt eget lags innsats og hadde ingen unnskyldninger.

- Vi taper fortjent i dag. Det vi hadde av engasjement og initiativ forsvant etter 20 minutter. Jeg har ingen unnskyldning for at vi taper på denne måten, forklarer Dokken.

Etter at Raufoss vant sin kamp mot Kvik Halden, ligger NFK nå ti poeng bak opprykksplassen i 2. divisjon.

Artikkeltags