Marques blir på Notodden

BLIR: Nuno Marques har gitt Notodden og den greske agenten beskjed om at han vil bli værende i NFK ut sesongen. Portugiseren vil ta stilling til eventuelle andre klubber etter at årets 1. divisjon er ferdigspilt.

BLIR: Nuno Marques har gitt Notodden og den greske agenten beskjed om at han vil bli værende i NFK ut sesongen. Portugiseren vil ta stilling til eventuelle andre klubber etter at årets 1. divisjon er ferdigspilt. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

NFK-keeper Nuno Marques har gitt beskjed om at han ønsker å bli på Notodden, i alle fall ut sesongen. Dermed er det greske eventyret lagt på is.

DEL

To greske toppklubber, en basert i Athen og den andre involvert i UEFA-cupspill, har vært på banen gjennom den greske agenten Kostas. Etter uker med spekulasjoner har grekerne fått beskjed om å droppe et eventuelt bud. Marques vil nemlig konsentrere seg om spill for Notodden.

- Det kommer ikke til å bli noen overgang for meg nå. Jeg har gitt Notodden og den greske agenten beskjed om at jeg vil bli her. Så får vi heller snakke om andre ting etter sesongen, sier Marques.

ENDELIG SKADEFRI

Grunnen er svært enkel: portugiseren vil ha en hel sesong bak seg som førstekeeper før han eventuelt søker lykken i utlandet.

- Jeg har bare vært her i fire måneder. Laget har gjort det bra i den perioden, og jeg har fått spille mye. I tillegg er jeg endelig skadefri. De siste sesongene har jeg vært mye plaget av skader, og jeg ønsker nå å ha en hel sesong bak meg som førstekeeper før jeg eventuelt gjør noe annet.

Nå vil keeperen konsentrere seg fullt og helt om Notodden.

- Det har vært mye fram og tilbake de siste ukene. Jeg orker ikke tenke på de greske klubbene lenger, og ønsker derfor ro. Nå vil jeg ha fullt fokus på spill for Notodden, sier den sympatiske 27-åringen.

NY KEEPER PÅ TRENING

Notoddens reservekeeper Beau Molenaar ble i helgen klar for Haugesund. Allerede i går var en mulig erstatter på plass på treningsfeltet på Tinfos. 20 år gamle Terje Reinertsen fra Mandalskameratene spiller for kontrakt med NFK.

- Han har lagt igjen et veldig godt inntrykk. Terje har god fysikk og mange viktige kvaliteter som keeper, sier sportslig leder og keepertrener Kjetil Kvaale.

Notodden kommer til å bruke dagen i dag på å bestemme seg for om de ønsker å gå for Reinertsen.

- Vi skal ha et møte med Terje og så må vi eventuelt snakke med Mandalskameratene. Det kan nok gå noen dager, sier Kvaale.

Artikkeltags