Alex var ingen suksess på fotballbanen - selger karrieretørste fotballsko

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

BAMBLE: Alex drømte om et comeback på fotballbanen og kjøpte tre par fotballsko da han skulle gjøre comeback i bedfriftsserien. Nå innser han nederlaget og selger sine karrieretørste fotballsko.

DEL

- Jeg er blant venner kjent for å ha mye sportsutstyr, og vil gjerne ha det i orden om jeg skal drive med en aktivitet. Dette til min samboers frustrasjon. Det står en del ubrukt tøy, sko og utstyr på loftet over garasjen, sier han til TA.

Fotballskoene er helt ubrukt, og de burde jo havne på foten til noen som har nytte av de - ikke støve ned på et loft, fortsetter han.

BRANNMANN

40-åringen fra Langesund jobber som brannmann, men kunne like gjerne vært sportsreporter ut fra den svært kreative annonsen som nå ligger på nettet.

- Jeg har vel fått litt hjelp til teksten, men jeg håper jo at skoa får en videre karriere selv om jeg måtte droppe min, sier småbarnsfaren til TA.

Her er den elleville teksten:

Mine damer og herrer!! Det er en fabelaktig dag for fotball og kjærlighet. En fabelaktig dag for anskaffelse av et par FANTASTISKE og UBRUKTE Adidas fotballsko, som selges av en litt mindre fantastisk (og en litt mer brukt) fotballspiller fra Langesund. I motsetning til selger har skoene et stort, men hittil uforløst potensial, og de befinner seg i vakre Langesund!!

LANGESUND

Langesund ja. Visste du at nettopp Langesund IL har et av de mest EKSEPSJONELLE resultatene i norsk fotballhistorie?? I andre runde av cupen i 1955 tapte de hele 19 – 0 mot Larvik Turn. Ingen har vært i nærheten av å tape så mye på 60 år!!! 50-tallet var for øvrig Langesunds storhetstid, da de havnet i cupen, men drømmen om kongepokal ble ettertrykkelig knust allerede i andre runde!!

Nå er nok også selgers drøm om kongepokal knust for godt, og de splitter nye skoene legges på hyllen sammen med en bedriftsfotballkarriere som aldri helt tok av. For selv om skoene ble kjøpt inn med STOR optimisme og MYE kjærlighet i sin tid, av en livsglad og familiekjær brannmann, så passet de liksom aldri helt på hans sære (men ikke sure) føtter.

SÅ: HVEM VIL TA DISSE SKOENE MED PÅ OVERSTEGSFINTER, BAKROMSLØP OG DRILLOPASNINGER SLIK DE DRØMTE OM I BUTIKKEN?? HVEM VIL LA SKOENE FÅ KJENNE PÅ DEN ETTERLENGTEDE FØLELSEN AV NYSLÅTT OG KILENDE GRESS MELLOM KNOTTENE??

Har du hurtigheten til Gareth Bale, teknikken til Messi eller overblikket til Franz ”Der Kaizer” Beckenbauer - og i tillegg størrelse 43 1/3 i sko - kan det være at akkurat DINE lekre og muskuløse legger er disse skoenes nye herre.

Så hva venter du på? Marc Burrows brukte 2,5 sekunder på å score tidenes raskeste mål i en reservekamp mellom Cowe sports og East light, hvor lang tid trenger DU på å klinke til???

Artikkeltags