En dag med store smil og uten frustrasjon

OPPTUREN: Fredrik Oldrup Jensen hadde lagt den største skuffelsen bak seg da han feiret 17. mai hjemme i Skien i går.FOTO: HANS EIVIND ØYGARDEN

OPPTUREN: Fredrik Oldrup Jensen hadde lagt den største skuffelsen bak seg da han feiret 17. mai hjemme i Skien i går.FOTO: HANS EIVIND ØYGARDEN

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Fredrik Oldrup Jensen (22) ble fratatt en sjelden matchvinnerscoring lørdag. I dag var smilet tilbake.

DEL

Fredrik Oldrup Jensen scorer ikke ofte, og så å si aldri med hodet. Da er det ekstra surt at det som skulle vært seiersmålet mot Haugesund ble feilaktig annullert.

I dag var han på plass med Odd-venner i Skien sentrum. Det store smilet var tilbake.

SE BILDENE:

Bildeserie

Blide Odd-gutter i borgertoget

– Sola skinner så det er bare å smile da, sier midtbanespilleren.

– Har skuffelsen lagt seg nå?

– Både ja og nei. Vi klarer å glemme det og kose oss på en sånn dag, men vi skulle gjerne hatt tre poeng lørdag. Spesielt surt er det når vi kjører over Haugesund, svarer han, som innrømmer at annulleringen fortsatt kverner i hodet.

– Det er alltid små detaljer i kampen jeg kan gruble over. Jeg har sett situasjonen igjen. Vinkelen er ikke helt perfekt, men det ser ut som jeg er onside, sier han som scoret kun ett seriemål i fjor og som nesten aldri scorer med hodet.

– Sist det skjedde var vel på juniorlaget, så dette hadde vært det første på a-laget, sier Oldrup Jensen før han ble en del av 17. mai-toget.

Artikkeltags