Forrige fredag hadde den norske gruppen Ballinciaga konsert på Glasshjørnet i Skien. Det var skiensruss som leide inn både sted og artistene til et russeslipp.

Ballinciaga fikk kun holde på drøye 20 minutter før politiet bestemte seg for å stenge Glasshjørnet og sende alle ungdommene hjem.

– Det er for lite vakter på Glasshjørnet med tanke på hvor mange mennesker som er her. Vi har fått flere meldinger om at det er trangt og at flere har slått seg inne på utestedet, sa innsatsleder Kim Stokke i politiet da.

I går kveld strømmet russen til på nytt og alt tyder på at denne gangen gikk det langt bedre.

Godt bemannet

– Vi har vært godt bemannet i området og har ikke registrert noen spesielt, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sør-Øst politidistrikt lørdag morgen.

Det eneste hendelsen politiet rapporterer fra stedet er at en mann i slutten av tenårene ble anmeldt etter å ha vært i besittelse av en mindre mengde narkotika. Mannen ble bortvist fra stedet.

I tillegg til russefesten ble det også arrangert en konsert med Staysman på Parkbiografen.

– Det ser som sagt ut som om alt har gått greit. Når det er sagt venter vi oss mer folk på byen i kveld lørdag, sier Johnsrud.

Han forteller at det sitter to personer i arresten, men at de ikke er knyttet til noen av disse arrangementene. En av de to er en kvinne i 60-årene fra Porsgrunn som var beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.