Klokken 16.47, onsdag ettermiddag, melder politiet at det har vært en trafikkulykke på Bergsbygdavegen på Eidanger i Porsgrunn.

Hendelsesforløpet bak ulykken er så langt ikke kjent, men politiets operasjonsleder opplyser at det er to biler som er involvert. Til sammen skal fire personer ha sittet i de to bilene. Skadeomfanget er så langt ikke kjent.

Ligger på siden

Et bilde fra stedet som TA har mottatt viser at en av bilene skal ha veltet og ligger på siden.

Politiet melder at det skal være mye kø på stedet.

Operasjonsleder Espen Reite ved Sør-Øst politidistrikt opplyser at politiet nå er på stedet for å bistå med dirigering av trafikken. De jobber også med å få oversikt over hendelsesforløpet.

det er fire personer, fordelt på to biler, involvert. Skadeomfanget er så langt ukjent, sier Reite.

Bil og syklist i ulykke

Kun få minutter etter første melding mottar nødetatene melding om nok en ulykke i Porsgrunn. I Nystandvegen er en personbil og en sykkel involvert i en ulykke.

Denne ulykken skal ha skjedd noen hundre meter unna den andre, men politiet anser dette for å være en tilfeldighet.

Totalt er fire personer involvert i hendelsen. Operasjonsleder Reite opplyser at ambulansepersonell sjekker syklisten. Vedkommende skal være våken og bevisst.

Sykelisten, en kvinne i 40-årene kjøres til legevakt for ytterligere sjekk. Per nå er det ingen opplysninger om alvorlig personskade. Politiet avhører bilfører ute på stedet.

Det jobbes nå med å finne ut av hendelsesforløpet bak ulykken.

Saken oppdateres.