Gjentar suksessen fra Storøy gård i Bamble

Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

(NTB): Den aller første sesongen av Farmen kjendis som ble tatt opp på Storøy gård i Bamble er en stor suksess. Nå har TV2 bestilt en ny sesong av Farmen kjendis. Arbeidet med å finne deltakere er allerede i gang.

DEL

Årets utgave – den første med kjendiser på gården – har i gjennomsnitt hatt 924.000 seere, det høyeste for en Farmen-sesong noensinne, opplyser TV 2.

– Planen har hele tiden vært å lage flere sesonger av konseptet, og det er derfor en stor glede å kunne informere om at vi nå har signert avtalen om ny sesong og at castingarbeidet for sesong to allerede er i gang, sier programdirektør Jarle Nakken.

TV 2 har allerede fått henvendelser fra seere som har ønskelister på kjendiser de ønsker å se i en ny sesong.

– Det at vi allerede etter de første ukene på lufta kan bekrefte ny sesong, sier alt om hvilke fremtidige forventninger vi har til prosjektet. Med den suksessen vi nå har på «Farmen kjendis», tror jeg mange kjendiser vil være interessert i å sjekke inn på Farmen, reise 100 år tilbake i tid og oppleve gårdsdrift, dyrehold og ukesoppdrag sammen med andre kjente personligheter, sier fortsetter han.

Innspillingen av den nye sesongen vil foregå våren 2017, og planen er å sende den våren 2018.

Artikkeltags