Gå til sidens hovedinnhold

Dette har skjedd

Artikkelen er over 6 år gammel

Klokken 15.00 mandag ettermiddag:

Fem tekniske etterforskere tar seg inn i leiligheten, og starter med å fotografere inngangspartiet og gangen inn i leiligheten. Etter dette dekket etterforskerne, i ført munnbind, til gulvene i leiligheten med gråpapir.

Klokken 16.30 mandag ettermiddag:

Politiet sperrer av et større område rundt bygget. Sivile politibetjenter holder leiligheten under oppsikt.

Klokken 18.00 mandag kveld:

Guro Siljan i Telemark politidistrikt vil ikke si om grenlandspolitiet har bistand fra KRIPOS i saken, men etter det TA har grunn til å tro var flere av teknikere på stedet fra KRIPOS.

Klokken 21.00 mandag kveld:

Den tekniske etterforskningen fortsatte utover hele kvelden. Litt etter klokken 21 gikk politiet inn med hundepatrulje i leiligheten.

Natt til tirsdag:

Politiet har hatt vakthold på adressen gjennom hele natten.

Tirsdag morgen:

Politiet har siktet en kvinne for drap, og en mann for medvirkning. Det opplyser Telemark politidistrikt i en pressemelding. De to personene varetektsfengsles for drap på den savnede skienskvinnen Kari Grønnestad, som har vært savnet siden 4. juni 2012.

Klokken 11.00 tirsdag formiddag:

Politiet setter i gang søk etter savnede Kari Grønnestad i elva ved Langbryggene. Det søkes med lettbåt og undervannsonar. Det er et innleid privat firma som står for hele søket, på oppdrag for telemarkspolitiet. Det vil bli vurdert fortløpende hvor lenge politiet vil foreta søk i elva.