Det bekrefter operasjonsleder Espen Reite ved Sør-Øst politidistrikt lørdag morgen. Han sier til TA at politiet nå kartlegger årsaken til ulykken.

– Årsaksforhold etterforskes. Vi har avhørt en del vitner og de tekniske undersøkelsene er gjennomført. Nå skal den informasjonen samholdes, men vi vet ikke når dette er klart, sier Reite til TA.

Fredag kveld var krimteknikere og ulykkesgruppa på ulykkesstedet for å gjøre sine undersøkelser, og veien var stengt fram til midnatt natt til lørdag.

Les også: Marita (23) ble vitne til ulykken: – Jeg tenkte at «nå kommer det til å gå galt»

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Til Ullevål sykehus

En person ble fredag kveld kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en kraftig kollisjon ved Hovengatunnelen i Porsgrunn. Tre andre personer var også involvert i ulykken. De skal kun være lettere skadd.

To biler kolliderte i tunnelåpningen på Hovengasiden av tunnelen. Flere personer er involvert i hendelsen, og politiet gikk først ut og meldte at flere personer skal ha kommet til skade.

Klokken 22 opplyser politiet at den skadde blir omtalt som alvorlig skadet, men ikke kritisk. Han fraktes videre til Ullevål sykehus.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TAs fotograf på stedet opplyser at begge bilene fikk store skader i sammenstøtet. Bildeler lå strødd over hele veien