I mars 2020 sto gjengen klar med ny revy, men kun dager før premieren skulle gå av stabelen stengte covid ned hele landet og revyen måtte avlyses.

Men på fredag var endelig ventetiden over, og Bakkenrevyens herlige og gale gjeng kunne på ny ønske velkommen til stor underholdning i Katakombene i Skien.

Da premieren var i boks var det flere av skuespillerne som fortalte TA at det var deilig å endelig være i gang.

Og den ufrivillige ventetiden var blitt brukt godt. For her var det tett mellom godbitene, noe også publikums hjertelige latter var et bevis på.

Imponerende persongalleri

For dem som er kjent med Bakkenrevyen fra tidligere, blir det et etterlengtet gjensyn med revyens imponerende persongalleri. Her treffer vi de noe enkle søstrene Ruth og Reidun (spilt av Kristoffer Høimyhr Skaate og Finn Stokke), skjønnhetene Klævdia og Laila fra Lillehælvete (Paal Skaate og Tor Sjøberg), Mary og Børre (Ellen Holberg Svalastog og Finn Stokke) og Trygve (Kristoffer Høimyhr Skaate).

Bare for å nevne noen få.

En rekke nye figurer dukker selvsagt også opp. For førstegangsreisende blir det garantert et hyggelig bekjentskap.

På Bakken går livet sin gang, og vil Bakkens selvutnevnte konge og dronning, Mary og Børre, finne noe å kaste kongelig glans over? Hvor enn små begivenhetene måtte være?

Er Trygve i stand til å ta vare på sin to år gamle sønn Ivan?

Og hvorfor har et polsk hagefimra, med adresse Bakken, blitt så populært blant de finere fruene på Falkum?

Svarene på disse spørsmålene, og en rekke andre morsomheter, vil bli besvart i Katakombene for dem som tar turen.

Gjenværende forestillinger er 15., 17. og 18. mars.