Er du permittert og vil ha noe å gjøre?

Av

TELEMARK: Mens det pågår permitteringer og innskrenkninger i flere bransjer, trenger Amedia Distribusjon midlertidige medarbeidere for å levere ut aviser, tidsskrifter og pakker over hele landet.

DEL

Våre kolleger i Amedia Distribusjon jobber knallhardt for tiden, og har hittil greid å holde virksomheten i gang slik at avisene kommer ut hver dag. Men de opplever en sårbar situasjon, og regner med at de trenger påfyll av nye folk i tiden framover. Dette gjelder også i Telemark.

Trenger flere til å distribuere aviser

Mens det pågår permitteringer og innskrenkninger i flere bransjer, trenger Amedia Distribusjon midlertidige medarbeidere for å levere ut aviser, tidsskrifter og pakker over hele landet.

– Oppdragsmengden vår er minst like stor som da koronaviruset begynte å ramme mange virksomheter i andre bransjer. Hittil har vi heldigvis ikke opplevd at noen medarbeidere som er smittet. Men vi har en del ansatte som er i karantene etter å ha kommet tilbake fra utlandet. Det er også en av grunnene til at vi nå vil rekruttere nye folk, sier administrerende direktør Ingar Merli i Amedia Distribusjon.

Merli opplyser at Amedia Distribusjon har felles rekruttering av nye medarbeidere for alle enheter, og at interesserte kan registrere seg på amediadistribusjon.no.

Amedia Distribusjon består av 15 distribusjonsselskaper over hele landet som blant annet leverer ut konsernets 73 papiraviser. Distribusjonsselskapene inngår i nettverket Helt Hjem, som Amedia eier sammen med Schibsted og Polaris.

Artikkeltags