Ella (3) leter etter bestevennen hun mistet: – Den var med overalt

SKIEN: Fredag 31. juli mistet Ella kosekaninen sin, Nina, da hun tok bussen fra Skotfoss til Skien. Nå håper mamma, Anita Lange White at den snart skal komme til rette.

DEL

Ella fikk kosekaninen da hun ble født for tre år siden, og de har vært uadskillelige siden.

– Den er med overalt, og har fått navnet, Nina. Hun har sikkert 100 bamser, men ingen er bra nok, forteller mamma, Anita Lange White.

Nina hadde en gang i tiden en spilledåse inni seg, men den funker ikke lenger.

– Den er ganske utvaska. Den blir vaska i hvert fall én til to ganger i uken. Den skal også ha en navnelapp med nummer og navn, men det er også en mulighet at skriften er vaska bort. Kanskje navnet fortsatt syntes, forteller Anita fortvilet.

Gråt seg til søvn

Anita gjør nå hva som helst for å finne kosekaninen, Nina, tilbake.

– Jeg vet den er kjøpt fra Teddykompaniet, og kan bestilles. Jeg har en sønn i Trondheim som også er på jakt etter en tilsvarende bamse i butikken. Det er en mulighet å kjøpe en ny, men det vil hun merke med en gang, forteller hun.

Hun har delt innlegget på forskjellige Facebook-sider, og ringt busselskapet flere ganger, men uten hell.

– Jeg har lagt ut innlegg på «Du vet du er fra Skien når ..." og «Tapt og funnet Grenland». Innleggene har blitt delt til sammen over 100 ganger, så jeg har et lite håp, sier hun håpefull.

For Ella er savnet stort, og livet uten er vanskelig.

– I går gråt hun seg til søvn på grunn av kosekaninen, Nina, så jeg håper virkelig at den kommer til rette snart, avslutter Anita.

Artikkeltags