Debuterte for Kosovo med scoring

BYTTET DRAKT: Elba Rashani og Herolind Shala er gamle lagkamerater i Odd. I går møttes de i kamp mellom Kosovo og Albania.

BYTTET DRAKT: Elba Rashani og Herolind Shala er gamle lagkamerater i Odd. I går møttes de i kamp mellom Kosovo og Albania. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Elba Rashani (22) debuterte for Kosovo med scoring mot Herolind Shala (23) og Albania fredag.

DEL

Den tidligere Odd-spilleren, om har spilt for Norges aldersbestemte landslag siden han var 17 år, fikk sjansen for Kosovos a-landslag i privatlandskampen mot Albania i går og svarte med å score etter å ha blitt byttet inn i det 72. minutt.

– Det var en helt sinnsyk stemning med 20 000 elleville albanere på tribunen. Og fansen støttet begge lagene, siden alle er albanere. Det var ganske spesielt, forteller Rashani til TA på telefon fra Pristina.

– Det var kult å møte «Lindi» (Herolind Shala, red. anm.) også. Vi har bodd på samme hotell, så vi har vært mye sammen. Etter kampen byttet vi drakter, så det var fint.

Rashani vet fortsatt ikke hvilket landslag han kommer til å spille for i fremtiden.

– Jeg tenker ikke så mye på det. Alt gikk velig fort da jeg fikk forespørselen om å spille for Kosovo. Det var stort å debutere for hjemlandet til foreldrene mine nå, så får vi se hva som skjer. Jeg kan ikke stå her og snakke om Norge når jeg akkurat har debutert for Kosovo.

En liten strek i regningen var at han pådro seg det som kan være en lyskestrekk.

– Det kan bety en måned på sidelinja. Det er selvfølgelig veldig kjedelig, sier Rashani som rakk å bli byttet inn, score mål og ut igjen i løpet av ti minutter i 2-2-oppgjøret fredag.

Artikkeltags