E18-tunnel er stengt etter trafikkulykke

Foto: Inger Lene O. Steen

Foto: Inger Lene O. Steen

Av

Vegtrafikksentralen melder tirsdag klokken 17.51 at Larvikstunnelen på E18 er stengt i nordgående løp på grunn av et trafikkuhell.

DEL

Politiet opplyser like etterpå at en bil har havnet på taket inne i tunnelen.

Nødetatene er på vei.

Journalist Inger Lene O. Steen forteller at stengingen av det nordgående løpet i tunnelen har ført til kø over hele Farrisbrua og inn i Martineåstunnelen.

Omtrent klokken 18.15 opplyser frilansfotograf Geir Eriksen at det kommer en ambulanse med blålys ut av Larvikstunnelen ved Bommestad.

Operasjonsleder ved Politiet Sør-Øst, Tore Grindheim, sier til ØP klokken 18.27 at det er ting som tyder på at det kan ha vært to kjøretøy innblandet i hendelsen.

– Vi har ikke helt fått klarhet i hva som har skjedd, men tror det kan ha vært et sammenstøt mellom en bil og en traktor inne i tunnelen, sier Grindheim.

– Personen som kjørte bilen skal ha kommet seg ut av bilen selv, men er fraktet til sykehus med ambulanse. Vi er ikke kjent med hvor alvorlige skader det er snakk om, opplyser operasjonslederen.

Han sier at Veitrafikksentralen har video som viser hendelsen. Denne vil politiet naturligvis ta en nærmere titt på etter hvert.

Trafikken nordover på E18 blir ledet av ved Sky-krysset og gjennom Larvik sentrum fram til bergingen inne i tunnelen er avsluttet.

Artikkeltags