Gå til sidens hovedinnhold

Disse jentene jubler videre

SKIEN: Gulset vinner og vinner. Lørdag var volleyballjentene best av samtlige da de vant turneringen i Skjetten.

Nok en gang leverte 17-åringene til Gulset IF en stor bragd.

Lørdag 20. november dro de til Skjetten for å spille turnering. Gulset vant begge de innledende kampene. Først mot Skjeberg VBK 2 med seier i begge settene 25-23 og 25-18, så mot Koll JU17 2 med sett 25-13 og 25-12.

Jentene fortsatte storspillet i kvartfinalen mot Moss volley 1, hvor det ble 25-18 og 25-20 i begge settene.

I semifinalen ble det en jevn kamp mot Oslo volley 1, men jentene fra Gulset ga seg ikke og vant også denne kampen med 26-24 og 25-21.

Det var åtte jenter med til Skjetten denne lørdagen. Selv med litt småskader, og et overtråkk som dessverre gjorde at en jente ikke kunne spille de to siste kampene, holdt Gulset-jentene motet oppe og var klare for finalen mot Skjeberg VBK 1.

Dette ble en svært spennende kamp.

Gulset tapte første sett 25-10, men slo tilbake og vant det andre 26-24. Nå var det å mobilisere de siste kreftene og holde motet oppe i det tredje og avgjørende settet.

Gulset-jentene lå under 13-7 og det så ikke ut til å gå veien i denne finalen. Men jentene fra Skien snudde kampen og vant 15-13 i siste og avgjørende sett.

Spillere på Gulset denne lørdagen var: Sanna Lagaard Thorsen, Signe Stokke, Tiril Welta Simensen, Åsne Aakre, Lillian Mae Lopez, Jenny Yun Andersen, Eilei Christine Berge, Ingvild Elise Finholt og trener Tor Øystein Aamodt.