Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i Telemark mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Tre personer ble fraktet til akuttmottaket på sykehuset etter en ulykke i Kilebygda i Skien i natt.

De tre andre passasjerene ble tatt med til legevakten for en sjekk.

Det opplyser operasjonsleder Espen Reite i Sørøst politidistrikt til NTB klokken 5.15. Tilstanden på de skadde er ukjent.

Det viste seg at en mann i slutten av tenårene hadde kjørt av veien på en sidevei i Kilebygda (Øyavegen). Det var 5 passasjerer i bilen, alle i slutten av tenårene og bosatte i Skien.

Nødetatene ble klokken 3.36 varslet om at en bil hadde havnet utfor veien. En jente og fem gutter befant seg i bilen som er registrert for fem. Alle er i slutten av tenårene.

Føreren, som er blant dem som behandles ved akuttmottaket, har erkjent at han kjørte i alkoholpåvirket tilstand og har samtykket til førerkortbeslag.

Russebuss

En mann i midten av 50-årene blir anmeldt etter at han kjørte en russebuss sent lørdag kveld.

Politiet stanset russebuss i Porsgrunn med 15–20 russ hvor ingen satt i bilbelte.

I tillegg ble det spilt høy musikk og beruset russ danset inne i bussen mens den var i fart.

Fører av bussen, en mann i midten av 50-årene, bosatt i Skien blir anmeldt og gitt et pålegg, opplyser politiet.

Brant bråte

Politi og brannvesen rykket ut etter melding om mye røyk i et område i Bergsbygda. Det viste seg å være en fastboende som brant bråte. Politiet understreker alvoret i at dette er forbudt.

Selv om det har kommet noe nedbør i det siste, er det totalforbud. Selv om det i dette tilfellet ikke oppsto skade vil politiet skrive anmeldelse. Brudd på dette forbudet medfører ofte unødig bruk av ressurser og kan også svekke beredskapen, opplyser politiet.