Hvordan går det egentlig når en partileder tar en test der partiet han leder er representert. Vel, la det være sagt med en gang. Med god hjelp av gode venner, der spørsmålene og svarene ble diskutert, så landet han riktig, han fikk INP, som Industri- og næringspartiet forkortes som.

Men, det er nok med han som med mange andre, man er nødvendigvis ikke helt enig med alt ett parti mener.

- Flott tiltak

- Jeg synes det er et flott tiltak at TA har tatt seg bryet med å invitere oss som ikke er representert på Stortinget til å være med i valgomaten også. For dette handler om demokrati. Det er jo ikke sånn at de partiene som er representert på Stortinget har fått sine plasser til odel og eie. Når det er valg så stiller vi alle med likt utgangspunkt. Men det har de fleste medier ikke fått med seg. De forholder seg bare til de partiene som er representert på Stortinget, sier Walterzøe.

Over 40000 har besøkt

Til nå har over 40000 lesere besøkt og tatt valgomaten. Men det er bare ett resultat per leser som blir registrert. Det skal ikke være mulig å påvirke valgomaten ved å ta testen mange ganger. Faktisk er valgomaten til TA den mest leste og brukte av de som Amedias redaksjoner har ute.

Har du ikke tatt den, så kan du prøve HER.