Melvin Fritzhell sørget for NFK-ledelse etter 74 minutters spill, og Notodden FK så ut til å ta tre viktige poeng mot bunnrival Vard Haugesund. På overtid mistet NFK seieren: etter en corner fikk ikke gjestene klarert, og etter litt fram og tilbake i NFK-feltet ble Vard tildelt straffespark etter en felling. Straffen satte de i mål.

– Uavgjort føles som et tap etter en god bortekamp, sier NFK-trener Magnus Erga, før han fortsetter:

– Når det er sagt, var det viktig å ikke tape mot Vard slik tabellsituasjonen er.

For på tabellen er bunnlaget Notodden fortsatt to poeng bak Vard, og fire bak Staal Jørpeland over streken.

Bedre bakover

Etter å ha sluppet inn over tre mål i snitt i første del av sesongen, har de helblå vist bedre takter i det siste. Både mot Ullern og Vard nå siste ble det kun ett baklengs, mens det ble det samme mot Stabæk i cupen etter ordinær tid.

– Det tar vi med oss videre. Jeg er sikker på at det blir noen seire etter hvert, og det trenger vi, for den defensive delen av spillet vårt er mye bedre enn tidligere, sier Erga.

NFK har spillefri kommende helg, før tøffe møter med Arendal (b) og Ørn-Horten (h) venter.


FAKTA

Vard Haugesund – Notodden FK 1–1

Mål: 0–1 Melvin Fritzhell (74), 1–1 Roy A. Miljeteig (str.) (90).

Gult kort: Fritzhell, Hagen og Pop, NFK. Tre til Vard.

Notodden FK: Victor Gustavsen Engh, Max Anton Snibb, Sebastian Pop, Espen M. Hagen, Emmanuel Kisaruko, Sebastian T. Hansen (Alexander Rønning-Olsen i 12 min.), Martin Holmen, Willian Pozo-Venta (Sander Nordbø i 12 min.), Adrian Berntsen, Abel Tjomsland, Melvin Tony Fritzhell.