↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355

Postadresse

Box 1008
74527
  1. Beskrivelse

Refinansiering med sikkerhet i boligen

Du har kanskje hørt om refinansiering. Å refinansiere betyr rett og slett å erstatte et eller flere lån med et annet lån. Du lurer kanskje på hva som er vitsen med det? Poenget med å refinansiere er å oppnå bedre betingelser på det nye lånet i form av bedre rente og bedre betingelser. Slik kan man spare gode penger på lavere renteutgifter og man kan skaffe seg mer fleksibilitet som er tilpasset den økonomiske situasjonen man er i.

De fleste typer lån kan refinansieres, både billån, boliglån, forbrukslån og kredittkortgjeld. Det er også vanlig at bedrifter refinansierer sin gjeld med jevne mellomrom.

Dersom man har mye lån eller flere mindre lån med høy rente, kan det være ekstra lønnsomt å refinansiere. Da vil man spare penger både på lavere rentesats og på å redusere antall innbetalingsgebyrer. Det er også enklere å forholde seg til en kreditor enn flere, da får man også bedre oversikt over økonomien.

La boligen stå som sikkerhet

Eier du bolig, kan det være ekstra lønnsomt å refinansiere med sikkerhet i bolig. Det er fordi renten på boliglån er lav sammenlignet med andre lån. I denne artikkelen får du vite mer om hvordan du går fram for å refinansiere med sikkerhet i bolig, hvilke betingelser som må ligge til grunn og hvor mye penger du kan spare.