↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

 

Advokatsmart.no - Finn rett advokat i Skien

 

Advokatsmart.no inneholder all den informasjonen du trenger for å gjøre smarte juridiske valg. Finn informasjon, utforsk våre jussguider og søk etter advokater. På siden finner du også en oversikt over advokatkontorer i Skien. 

I Vestfold og Telemark er det ca. 350 personer som i følge SSB jobber innen juridisk tjenesteyting. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. Via advokatsmart.no finner du enkelt og effektivt advokat i ditt nærområde.

 

På advokatsmart.no tilbyr vi et stort digitalt magasin med artikler og guider til ulike rettsområder, som arbeidsrett, erstatningsrett, familierett og eiendomsrett. I våre jussguider kan du lese og lære om de vanligste juridiske problemstillingene og hvordan en advokat kan løse dem for deg. Les våre guider om uføretrygd, utkastelse og skade på jobb

 

Har du spørsmål om advokatsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom du har behov for rettshjelp? Se mer informasjon på advokatsmart.no eller send en epost til kontakt@advokatsmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan. Er du advokat og ønsker å bli en del av Advokatsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@advokatsmart.no hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.