↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

35 55 05 00

Besøksadresse

Skippergata 4
3921 PORSGRUNN
  1. Beskrivelse

Skippergata Apotek

Vårt apotek i Porsgrunn formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Porsgrunn har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Porsgrunn i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på https://www.vitusapotek.no/. I vårt apotek i Porsgrunn vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vitusapotek Skippergata tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning.

De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. Bestill vaksinasjon, og se hvilke vaksiner som tilbys på Vitusapotek, på evaksine.no. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.

Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Porsgrunn, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.