↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Sammenlign lån uten sikkerhet

Hvis du trenger et lån til å refinansiere gjeld, eller til andre ting, kan vil hjelpe deg med å finne det beste lånet. Hos Billigeforbrukslån.no kan du raskt sammenligne lånetilbud fra en rekke banker over hele landet.

 

Finn tilbudet som er gunstig for deg

Vi hjelper deg med å finne det tilbudet som passer best for nettopp deg, uansett hvor du bor. Billigeforbrukslån.no har informasjon om mer enn 30 ulike banker i Norge. Dermed kan du selv sammenligne og finne det beste lånet på en enkel og rask måte.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 15,52%, 75.000 o/5 år, etabl.geb. 500, kostnad 30.509. Total: 105.509.

 

Mer informasjon om forbrukslån

Med et forbrukslån kan du realisere drømmeferien, eller kjøpe ny bil eller båt. Det kan også brukes til å refinansiere gamle smålån. Hvis du har kredittkortgjeld og andre smålån vil det som regel lønne seg å ta opp et lån som kan dekke all gammel gjeld. Da betaler du kun et gebyr i måneden, og du vil vanligvis få bedre rentebetingelser.

 

Slik kan du gjøre det:

  1. Gå til lånekalkulatoren for forbrukslån på vår nettside og velg ønsket beløp

  2. Søk hos flere banker samtidig

  3. Bankene gir deg svar umiddelbart på søknad om lån. Velg tilbudet med laveste rente

  4. Pengene kommer raskt til din konto

 

Nedbetaling av lån

Når du bruker lånekalkulatoren på Billigeforbrukslån.no skal du også legge inn en nedbetalingsplan. Dermed får du hjelp både til å vurdere hvor mye du kan låne, og hvor raskt det er realistisk for deg å betale tilbake lånet.

 

Betalingsanmerkning

Ikke alle banker gir lånetilbud dersom du har en betalingsanmerkning. Imidlertid gjør noen det, og du kan finne de hos Billigeforbrukslån.no, på denne siden: billigeforbrukslån.no/med-betalingsanmerkning/

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube