↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no- La meglere i Telemark by på deg

 

Er du på jakt etter eiendomsmegler i Telemark? På Meglersmart.no kan du sammenligne tilbud fra flere eiendomsmeglere, helt gratis og uforpliktende. Vi hjelper deg med å finne den rette eiendomsmegleren til deg og din bolig. På Meglersmart.no har vi samlet informasjon om alle meglerkontorene i blant annet Skien.

 

I 2019 ble det formidlet ca.12.000 boliger i Vestfold og Telemark. Vederlaget til megler var i snitt 48.000,- ifølge tall fra Finanstilsynet. Vederlaget i Vestfold og Telemark er således under snittet i landet. Prisen er ofte avgjørende når man skal velge megler. Det er imidlertid viktig å vurdere flere faktorer, som kompetanse, erfaring og lokalkunnskap. I Meglersmart.no jobber vi for å knytte til oss de beste eiendomsmeglerne, slik at du får en best mulig pris for din bolig.

 

På Meglersmart.no finner du en rekke artikler med råd og tips om kjøp, salg og leie av bolig. I vår guide til å selge hus kan du lese hva det koster å selge hus, fordeler og ulemper ved å benytte megler, hvilke skatteregler som gjelder for gevinst på bolig samt når på året du bør selge. 

 

Har du spørsmål om Meglersmart eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller hytte? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til kontakt@meglersmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan